Vəkil seçməkdə çətinlik çəkirəm – necə seçim edirsiniz?

• This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 5 months ago by Anonymous.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Hər kəsə salam! Mən indi bir hüquqi məsələ ilə üzləşmişəm və vəkil seçmək məcburiyyətindəyəm, amma heç bilmirəm nəyi nəzərə almaq lazımdır. Hamı deyir ki, yaxşı vəkil qızıldır, pis vəkil isə adamı bataqlığa sürükləyir. Mənim üçün vacib olan odur ki, vəkil işə məsuliyyətlə yanaşsın, daim əlaqədə olsun və nəyi-nə üçün etdiyini izah etsin. Bu yaxınlarda bir neçəsi ilə danışdım, amma ya çox soyuq idilər, ya da elə danışırdılar ki, elə bil şifrəli mesaj verirlər. Siz necə seçim etmisiniz? Məsləhət gördüyünüz kimsə varsa, bölüşün.

Anonymous
    Inactive

Salam! Bu mövzuda sizi çox yaxşı başa düşürəm, çünki mən də bir zamanlar hüquqi məsələlərdən heç baş çıxarmayan biri idim. Vəkil seçmək doğrudan da taleyüklü qərardır. Mən uzun axtarışdan sonra bir platforma tapdım https://vakil-az.com
    Orada fərqli sahələr üzrə vəkillər var və ən xoşuma gələn odur ki, insana sanki “müştəri” kimi yox, problem yaşadığı real insan kimi yanaşırlar. Mənə əvvəlcə suallar verdilər, vəziyyəti araşdırdılar, sonra uyğun ekspert təyin etdilər. Hər şeyi normal dildə izah edirlər, başadüşülən formada. Mənim üçün bu çox dəyərli idi. Sizə də məsləhət görərdim, ən azından ilkin məsləhətləşmə üçün.

Anonymous
    Inactive

Çox sağ ol, faydalı oldu!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.