UnionPay альтернатива Visa та Mastercard

• This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 5 months ago by Anonymous.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Останнім часом усе частіше чую, що UnionPay може поступово стати реальною альтернативою Visa та Mastercard для українських підприємців. Мені цікаво, чи це справді можливо, чи поки що зарано говорити про таку конкуренцію. Особливо після новини про те, що SENDS починає працювати з еквайрингом UnionPay через PAIO. Може, хтось має практичний досвід прийому платежів від іноземних клієнтів і може поділитися?

Anonymous
    Inactive

Я уважно читаю технологічні новини, і ця тема мене теж зачепила. Особливо після того, як на UA.News вийшов матеріал про те, що PAIO надала сервіс еквайрингу UnionPay International для компанії SENDS — ось посилання, раптом комусь стане у пригоді: Альона Шевцова Якщо говорити «по-людськи», то UnionPay може бути альтернативою, але тільки в окремих випадках. У нас у компанії є кілька клієнтів із Азії, і вони інколи питають, чи можна оплатити саме картками UnionPay. Раніше ми тільки знизували плечима, бо технічної інтеграції просто не було. Тепер, теоретично, приймати такі платежі стане простіше, і це може відкрити якісь нові напрямки співпраці.

Але, чесно кажучи, говорити, що UnionPay прямо зараз замінить Visa чи Mastercard — дуже сміливо. В українців поки що майже немає карт цього бренду, і масовий бізнес навряд чи помітить різницю найближчим часом. Зате для нішевих компаній, що працюють на зовнішні ринки, це може бути цікавий бонус, особливо коли кожен додатковий спосіб оплати — це мінус «втрачені» клієнти.

Anonymous
    Inactive

Мені здається, UnionPay швидше стане доповненням, ніж повноцінною заміною. Хоча добре, що з’являється більше платіжних інструментів — у конкурентному середовищі завжди більше можливостей для бізнесу. Буде цікаво подивитися, як це розвиватиметься в реальних кейсах.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.