Czy ktoś już widział najnowszy katalog Avon 2025?

• This topic has 2 replies, 3 voices, and was last updated 1 year ago by Anonymous.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Hej wszystkim! 🙂
    Mam pytanie – czy ktoś z was już przeglądał najnowszy katalog Avon 2025? Chciałam zrobić zamówienie na kilka kosmetyków do pielęgnacji twarzy i szukam czegoś nowego, najlepiej z serii przeciwzmarszczkowej. Ciekawi mnie też, czy są jakieś promocje albo nowości, które warto wypróbować. Wiem, że czasem pojawiają się fajne zestawy w niższej cenie. Może ktoś ma link albo wie, gdzie można obejrzeć katalog online? Z góry dziękuję za pomoc! 🙂

Anonymous
    Inactive

Tak, katalog Avon 2025 już jest dostępny online. Polecam zajrzeć na stronę avonok.pl , bo tam możesz spokojnie przeglądać katalog Avon 4/2025 na kwiecień i katalog Avon 5/2025 na maj. Jest też informacja, że katalog na czerwiec pojawi się wkrótce. Znajdziesz tam nie tylko nowości do twarzy, ale też perfumy, zestawy i promocje. Ja ostatnio zamówiłam serum z nowej serii – działa świetnie! Możesz też zostać przedstawicielem i mieć zniżki do 30%, co się naprawdę opłaca. Sprawdź koniecznie katalog Avon 2025 – dużo inspiracji i super ofert. 🙂

Anonymous
    Inactive

Hej, też przeglądałam ostatnio ten katalog i faktycznie – sporo ciekawych produktów się pojawiło. Ja co prawda jeszcze nic nie zamawiałam, ale podoba mi się, że wszystko można obejrzeć w wersji elektronicznej. Fajnie, że dają możliwość darmowej dostawy do punktu odbioru. Czekam jeszcze na kolejne wydanie, może wtedy się skuszę na coś konkretnego. W sumie dobrze, że firma się rozwija i dodaje nowe rzeczy, zawsze miło popatrzeć.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.