Останні кілька років я активно розширюю своє фермерське господарство, і що сезон, то більше переконуюсь: головна проблема не в самому вирощуванні культур, а в організації закупівель. Раніше я їздив на оптові ринки, домовлявся телефоном, завжди переживав, чи знайдеться потрібний товар у наявності, чи не привезуть щось не те або не тієї якості. Особливо важко було напередодні сезону, коли потрібно закупити насіння, добрива, засоби для обробки та інший інвентар. Минулого року я вирішив, що більше не хочу витрачати стільки часу та нервів, і почав шукати більш зручний варіант. Так вийшов на платформу https://agronom.ua/ яку спершу перевіряв дуже обережно: порівнював ціни, читав описи, тестував доставку. Але коли побачив, що асортимент дійсно широкий, а якість товарів відповідає заявленому, почав оформлювати там замовлення частіше — і для теплиці, і для відкритого ґрунту. Особливо зручним було те, що все знаходиться в одному місці: і мінеральні добрива, і біопрепарати, і субстрати, й інструмент. Доставка оперативна, упаковка нормальна, нічого не псується в дорозі. Цього року в мене вперше вийшло без стресу підготуватися до сезону — усе замовив онлайн і отримав у строки, без метушні та зайвих поїздок. Тепер рекомендую цей сайт знайомим аграріям, бо реально економить час і сили. А ви де зазвичай купуєте агротовари, і чи пробували переходити повністю на онлайн-платформи?